Keresés
Legutóbbi témák
Top posting users this month
No user |
Észrevételek / javaslatok
+11
Radócz
acszati
noran
NyilasMisi
Agrárteenager
OtisTarda
Praetor
BEMAN
Netparaszt
kis Zombi
.Norbert (admin)
15 posters
3 / 3 oldal
3 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: Észrevételek / javaslatok
Sziasztok!
Bár csak olvasni jöttem lenne egy javaslatom. Szerintem túl sok topic lett létrehozva, ennyit nem lehet aktívan betölteni. Sokkal jobb az agroinformos beszélgetős stílus egy topiccal, max kettővel. (csak itt trollok nélkül).
Bár csak olvasni jöttem lenne egy javaslatom. Szerintem túl sok topic lett létrehozva, ennyit nem lehet aktívan betölteni. Sokkal jobb az agroinformos beszélgetős stílus egy topiccal, max kettővel. (csak itt trollok nélkül).
NyilasMisi- Hozzászólások száma : 1
Köszönet : 0
kis Zombi írta:OFF
Hú de nagyon sz.r ez a kép. Lehetne találós kérdés, hogy mi van rajta :-))
Giliszta
OFF
kis Zombi- Hozzászólások száma : 410
Köszönet : 7
Képfeltöltés teszt
Így szoktuk meg, szerintem is jobb lesz így.
Admin írta:A sorrendet most megforgattam ebben a témában maradjon így hogy a legfrissebb kerül legfelülre vagy a legrégebbi legyen legfelül?
(a gyors válasz írása jelenleg csak alul lehetséges de megpróbálom felvinni)
OtisTarda- Hozzászólások száma : 5
Admin írta:A sorrendet most megforgattam ebben a témában maradjon így hogy a legfrissebb kerül legfelülre vagy a legrégebbi legyen legfelül?
igy jobb
A sorrendet most megforgattam ebben a témában maradjon így hogy a legfrissebb kerül legfelülre vagy a legrégebbi legyen legfelül?
minden kép csak a számítógép adat bázis kérészül megy ???
Tablettán bejelentés ?
Tablettán bejelentés ?
Még esetleg ez én részem bemutatkoznám az én gazdaságom egy másik topikon Pl: saját gazdaság bemutatása.
azt irja:
"New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information."
"New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information."
Lehet túl nagy méretűek vagy az internet nem túl gyors. Ha többet próbáltál egyszerre akkor próbáld meg egyesével. Ha így se megy akkor pedig küldd át ide: sutnor@gmail.com és megpróbálom feltenni.
Agrárteenager- Hozzászólások száma : 5
Host an image-re klikk, kiválaszt, feltöltés majd feltöltés után megjelenő linket bemásolod ide az üzenő ablakba. Előtte a Resize legördülő listából válaszd ki a Message Board(640x480) és akkor akkora lesz a kép méret mint az utolsó képen. Az első képem nekem a sima Default, a második az Avatar, a harmadik pedig a Message Board.
Hogy megy a képfeltöltés ? Arra már rájöttem, hogy külső tárhelyre kell feltölteni, de ilyet még soha nem csináltam. Tudtok ilyen tárhelyet ajánlani ?
Üdvözletem mindenkinek! Alakul a csapat!!
Agrárteenager- Hozzászólások száma : 5
Üdv!
Agroinformon Otis névvel vagyok fent, de ide már nem engedett beregisztrálni azzal a névvel, így kénytelen voltam "keresztnévvel" regisztrálni :-)
Agroinformon Otis névvel vagyok fent, de ide már nem engedett beregisztrálni azzal a névvel, így kénytelen voltam "keresztnévvel" regisztrálni :-)
Mindenkinek javaslom az "adblock plus" letöltését az adott böngészőjéhez! Ezek után megszűnnek a reklámok. Ha valaki esetleg elakadna a telepítés során akkor írjon és segítek.
Gondolom a hosting cég miatt alapból nem, de lehet, hogy x összegért van reklámmentesítés.
Praetor- Hozzászólások száma : 53
HaliHo
sziasztok mindenki,
örülök hogy ide jöttem és remélem sokSOKsok INFO tudjunk cserélni.
amúgy máshol piri vagyok vagy potaufeux ide pedig BEMAN (belgian man) :-)
sziasztok mindenki,
örülök hogy ide jöttem és remélem sokSOKsok INFO tudjunk cserélni.
amúgy máshol piri vagyok vagy potaufeux ide pedig BEMAN (belgian man) :-)
Lesz profi website, de egyenlőre készül.
Netparaszt- Hozzászólások száma : 64
Köszönet : 3
Mivel az agroinform fórumán ellehetetlenítették a talajmegújító topikot, és Netparaszt még nem készítette el a saját topikját, szükségét éreztük, egy saját fórum létrehozásának. Az a célunk, hogy érdemben tanulhassunk egymástól, megoszthassuk a tapasztalatainkat, legyen az pozitív, vagy negatív.
Javaslom a szigorú moderációt, ne kelljen idiótákkal vitáznunk, megtűrnünk a trollokat, topikrombolókat, mint arra az előző fórumon kényszerültünk.
A Talajmegújító fórumot több topikra bontottuk, mindenkit megkérnék, hogy csak ON topik hozzászólásokat írjon, Amennyiben mégis OFF hozzászólást írna, gépeljen be a hsz. elejére 3 karaktert, hogy megkönnyítse a Moderátor dolgát.
Az OFF hozzászólásokat a Moderátor áthelyezheti a megfelelő topikba.
A Moderátor döntheti el mi minősül OFF hsz.-nak.
Mivel az OFF-olás elkerülhetetlen, ezért létrehoztunk egy OFF topikot is, ahol lehet minden másról is társalogni.
Remélhetőleg kulturált hangnemben fog folyni a társalgás, vitázás, és nem lesz szükséges létrehoznunk külön Aréna topikot.
Várjuk a további javaslatokat.
Megkérnék mindenkit, hogy az Agroinformos nicknevén, felhasználónevén regisztráljon, hogy tudjuk kicsoda.
Üdv. Zombi
Javaslom a szigorú moderációt, ne kelljen idiótákkal vitáznunk, megtűrnünk a trollokat, topikrombolókat, mint arra az előző fórumon kényszerültünk.
A Talajmegújító fórumot több topikra bontottuk, mindenkit megkérnék, hogy csak ON topik hozzászólásokat írjon, Amennyiben mégis OFF hozzászólást írna, gépeljen be a hsz. elejére 3 karaktert, hogy megkönnyítse a Moderátor dolgát.
Az OFF hozzászólásokat a Moderátor áthelyezheti a megfelelő topikba.
A Moderátor döntheti el mi minősül OFF hsz.-nak.
Mivel az OFF-olás elkerülhetetlen, ezért létrehoztunk egy OFF topikot is, ahol lehet minden másról is társalogni.
Remélhetőleg kulturált hangnemben fog folyni a társalgás, vitázás, és nem lesz szükséges létrehoznunk külön Aréna topikot.
Várjuk a további javaslatokat.
Megkérnék mindenkit, hogy az Agroinformos nicknevén, felhasználónevén regisztráljon, hogy tudjuk kicsoda.
Üdv. Zombi
Észrevételek / javaslatok
Ide várjuk az észrevételek, tanácsok ötletek megosztását a fórummal kapcsolatban.
3 / 3 oldal • 1, 2, 3
3 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
2018-04-22, 06:26 by Radócz
» OFF TOPIC / kocsma
2018-02-17, 11:53 by Berente Antal
» Hasznos információk-táblázatok-dokumentumok
2018-02-10, 07:43 by Radócz
» Vetőgépek és kiegészítőik
2018-02-07, 20:17 by BEMAN
» Napraforgó
2018-01-08, 22:34 by Berente Antal
» Talajmegújító gépsor kisgazdaságok számára
2018-01-08, 06:49 by Radócz
» Minden ami takarónövény