Keresés
Legutóbbi témák
Top posting users this month
No user |
Takarónövény vetőmag termelés
+6
Mr. Poke
kis Zombi
Radócz
acszati
BEMAN
.Norbert (admin)
10 posters
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: Takarónövény vetőmag termelés
.Norbert (admin) írta:BEMAN írta:BEMAN írta:Szinte Homoki zab termeszünk egy vetőmag kereskedőnek ha véletlenül valaki szeretne belőle kérem MP.
A homoki zab nagyobb mind a sima zab gyorsabban is takart a talaj, Brazíliába szoktak használni de Európába is kezd.
Homoki zab / Fekete zab
ma kezdődőt a homoki zab vetési
képék :-)
.
Várjuk majd a további képeket folyamatosan, aratásig!
Természetesen
BEMAN írta:BEMAN írta:Szinte Homoki zab termeszünk egy vetőmag kereskedőnek ha véletlenül valaki szeretne belőle kérem MP.
A homoki zab nagyobb mind a sima zab gyorsabban is takart a talaj, Brazíliába szoktak használni de Európába is kezd.
Homoki zab / Fekete zab
.
Várjuk majd a további képeket folyamatosan, aratásig!
BEMAN írta:Szinte Homoki zab termeszünk egy vetőmag kereskedőnek ha véletlenül valaki szeretne belőle kérem MP.
Homoki zab / Fekete zab
.
Szinte Homoki zab termeszünk egy vetőmag kereskedőnek ha véletlenül valaki szeretne belőle kérem MP.
Homoki zab / Fekete zab
Homoki zab / Fekete zab
Ide teszem a hozzászólásom
Lóbab vetés
2015 búza aratás után DV ZT ősz egy gruber és ma Lobab vetés :-) ez képes nem sok gyom és nagyon jó a föld ( kár hogy nem fennképesztem a melleti szántás.
Lóbab hatarás után újra hasznosítom a lóbab a zöldtrágya keverékbe.
Lóbab vetés
2015 búza aratás után DV ZT ősz egy gruber és ma Lobab vetés :-) ez képes nem sok gyom és nagyon jó a föld ( kár hogy nem fennképesztem a melleti szántás.
Lóbab hatarás után újra hasznosítom a lóbab a zöldtrágya keverékbe.
Takarónövény vetőmag termelés
/Ötletelés/
Vannak-e közöttünk olyanok akik vállalnának egy pár fajta takarónövény keverékbe tehető vetőmag termelését?
Ha 2-3 ember bevállalna 2-3 faj termelését akkor nem "külső" forrásból kellene beszerezni a vetőmagot. Persze nem a 10 ha-os darabokból gondoltam hogy legyen lerekesztve hanem ha lennének 1-2 hektáros alaktalanabb táblák és esetleg saját kombájn is akkor szerintem minden feltétel adott lenne a vetőmag termelésre. (A végén pedig még lehet több haszon is lenne a vetőmag termelésből mint a megszokott növényekből.)
Vannak-e közöttünk olyanok akik vállalnának egy pár fajta takarónövény keverékbe tehető vetőmag termelését?
Ha 2-3 ember bevállalna 2-3 faj termelését akkor nem "külső" forrásból kellene beszerezni a vetőmagot. Persze nem a 10 ha-os darabokból gondoltam hogy legyen lerekesztve hanem ha lennének 1-2 hektáros alaktalanabb táblák és esetleg saját kombájn is akkor szerintem minden feltétel adott lenne a vetőmag termelésre. (A végén pedig még lehet több haszon is lenne a vetőmag termelésből mint a megszokott növényekből.)
2 / 2 oldal • 1, 2
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
2018-04-22, 06:26 by Radócz
» OFF TOPIC / kocsma
2018-02-17, 11:53 by Berente Antal
» Hasznos információk-táblázatok-dokumentumok
2018-02-10, 07:43 by Radócz
» Vetőgépek és kiegészítőik
2018-02-07, 20:17 by BEMAN
» Napraforgó
2018-01-08, 22:34 by Berente Antal
» Talajmegújító gépsor kisgazdaságok számára
2018-01-08, 06:49 by Radócz
» Minden ami takarónövény