Keresés
Legutóbbi témák
Top posting users this month
No user |
Moderátorok közleményei
+4
acszati
BEMAN
kis Zombi
.Norbert (admin)
8 posters
1 / 1 oldal
Re: Moderátorok közleményei
Nagy köszönet, a fejlesztő túrja, hív, ha valami nem kerek.
Mr. Poke írta:acszati írta:Mr. Poke írta:A mai dátummal a teljes fórum lementésre került. Valószínűleg az ezután érkező hozzászólások csak ezen a fórumon fognak megmaradni.
Hamarosan várható az új honlap éles indulása.
Hajrá nagyon várjuk
Én megcselekedtem amit tudtam. Az illetékesen múlik mikor pakolják át a hozzászólásokat.
Egész jól sikerült átvinni mindent.
Netparaszt- Hozzászólások száma : 64
Köszönet : 3
acszati írta:Mr. Poke írta:A mai dátummal a teljes fórum lementésre került. Valószínűleg az ezután érkező hozzászólások csak ezen a fórumon fognak megmaradni.
Hajrá nagyon várjuk
Én megcselekedtem amit tudtam. Az illetékesen múlik mikor pakolják át a hozzászólásokat.
Egész jól sikerült átvinni mindent.
Mr. Poke- Hozzászólások száma : 306
Köszönet : 9
Mr. Poke írta:A mai dátummal a teljes fórum lementésre került. Valószínűleg az ezután érkező hozzászólások csak ezen a fórumon fognak megmaradni.
Hajrá nagyon várjuk
acszati- Hozzászólások száma : 326
Köszönet : 5
A mai dátummal a teljes fórum lementésre került. Valószínűleg az ezután érkező hozzászólások csak ezen a fórumon fognak megmaradni.
Mr. Poke- Hozzászólások száma : 306
Köszönet : 9
Töröld már az email cimes takaronövényes hozzászolásomat..
Köszi
Köszi
Nem tok hsz.-t küldeni. Ezt írja ki
Your request timed out. Please retry the request.
Your request timed out. Please retry the request.
kis Zombi- Hozzászólások száma : 410
Köszönet : 7
kis Zombi írta:Szia Norbert
Nem tudok képet feltölteni.
Tudtam tudtam!
Ő még mindig tud.
Egyébként nekem még nem sikerült.
Ami késik jön.
Valahol le van írva a menete, de nem "öregeknek" való stílusban.
A mosolygásért meg bocsi. Nem volt szándékos.
Radócz- Hozzászólások száma : 251
Köszönet : 4
Nem tudok képet feltölteni. Ezt írja ki :
Upload Failed! Upload Failed, please try again
Én kipróbáltam nekem sikerült feltölteni beilleszteni. Próbáld már meg még egyszer.
Köszi, Norbi
Szia Norbert
II. Talaj Élet konferencia témában az e-mail címes hozzászólásom kérném törölni.
djohn- Hozzászólások száma : 21
Köszönet : 0
Szia Norbert
Ndániel bemutatkozós topikjából a teafőzős hsz.-okat kellene tolni az ALKO-s topikba.
Ndániel bemutatkozós topikjából a teafőzős hsz.-okat kellene tolni az ALKO-s topikba.
BEMAN írta:.Norbert (admin) írta:.BEMAN írta:Majd lesz lehetőség februárban Beszéljünk egy kicsit a fórum ügyében.
Kösz
Benne vagyok
Király
Ezt én is akartam jelezni hogy Norbert gondolja át hogy milyen lehetőségek lennének hogy a forumot fejleszteni tudjuk.
Tagdij stb lehetőségek.....
.Norbert (admin) írta:.BEMAN írta:Majd lesz lehetőség februárban Beszéljünk egy kicsit a fórum ügyében.
Kösz
Benne vagyok
Király
BEMAN írta:Majd lesz lehetőség februárban Beszéljünk egy kicsit a fórum ügyében.
Kösz
Benne vagyok
BEMAN írta:Majd lesz lehetőség februárban Beszéljünk egy kicsit a fórum ügyében.
Kösz
@Norbi +régebbi tagok
Majd lesz lehetőség februárban Beszéljünk egy kicsit a fórum ügyében.
Kösz
Kösz
Kukoricásba toltam egy dupla hsz.-t
Kismedve 3 betűvel :-))
Kismedve 3 betűvel :-))
kis Zombi írta:Kalászos topikot rendesen szét OFF-oltuk, kellene átlapátolni a gépesbe.
Tegnap is gondolkoztam hogy rendet teszek de akkor még volt köze a növényekhez
Gépes topikba új témák nyíltak. Kérem, hogy próbáljátok a jó helyre írni a hozzászólásokat. Ha tényleg érzitek hogy kezdetek eltávolodni a témától akkor úgy mint ma csinálta valaki a folytatás topic linkjét bedobni és ott folytatni.
A sima talajművelős témát lezártam. Helyette a külön témákat kérem használni ami azokba nem passzol azok pedig az egyéb eszközökbe menjenek.
Az én munkámat könnyítenétek meg. Köszönöm!
Kalászos topikot rendesen szét OFF-oltuk, kellene átlapátolni a gépesbe.
Ezennel szeretném megköszönni az összes aktív tagunknak az építő hozzászólásokat hiszen ez a hozzászólás az 1000.-ik a fórumon.Úgy gondolom nagyon sok hasznos információ cserélt gazdát és nagyon remélem, hogy ez a jövőben is folytatódni fog.
Mindenkinek további jó fórumozást és eredményes gazdálkodást kívánok!
Mindenkinek további jó fórumozást és eredményes gazdálkodást kívánok!
Megtörtént az átszervezés.
Mostantól a biológia a gyakorlatban csoportban találhatóak a termokomposztálás, alko, és a mikorrhizás oltás topicok.
Egy új csoport is nyitva lett a növényvédelem. Ahogy ez és az előzőt is a saját igényünkre szabjuk.
Mostantól a biológia a gyakorlatban csoportban találhatóak a termokomposztálás, alko, és a mikorrhizás oltás topicok.
Egy új csoport is nyitva lett a növényvédelem. Ahogy ez és az előzőt is a saját igényünkre szabjuk.
acszati írta:kis Zombi írta:Sziasztok
A mikorrhizás oltásnak, oltóanyagoknak nem kellene egy külön topik ? Vagy csak én gondolom így ?
Támogatom én is.
Külön történet a hizza gomba
Még egy lehetőség lenne, hogy a termokomposztálást, a komposztoldat készítést, és a m.hizzás-ás oltást összevonni egy témába, és ott lennének altopikok. Lehetne a címe mikrobiológiai oltóanyagok, vagy valami hasonló.
kis Zombi írta:Sziasztok
A mikorrhizás oltásnak, oltóanyagoknak nem kellene egy külön topik ? Vagy csak én gondolom így ?
Támogatom én is.
Külön történet a hizza gomba
Sziasztok
A legújabb regisztrált Dorina fedőnevű hsz.-ait radírozni lehetne, akár vele együtt.
Szinte minden topikba berakta a kérdőívét, ami szerintem illetlenség, mert először ide kellett volna írnia, engedélyt kérni a műveletre. Rákattintottam a kérdőívre, ahol mindjárt regisztrációs számot, mepar azonosítót kér, és ezen mező kitöltése kötelező. Egy vadidegennek egy nagy lótúróst fogok ilyesmit megadni. Az Agroinformon is megjelent, kérdés, hogy hogyan talált ide ? Beírtam a guigliba, hogy " mezőgazdasági fórum" az első 4 oldalon nem hozta ezt a fórumot.
Tudom paranoid vagyok, de szerintem, még egészséges mértékben :-)))
Elsősorban is köszönöm a jelzést!
Áthelyeztem egyet az OFF-ba a többit töröltem. Akinek van kedve kitölti. Ha valaki esetleg az OFF-on kívül belefutna ilyen hirdetésbe az jelezze már és akkor törlöm azt is.
Viszont ha Talajmegújító mezőgazdaság-ot írsz akkor már ez első oldalon megjelenünk
Szia Norbert
A legújabb regisztrált Dorina fedőnevű hsz.-ait radírozni lehetne, akár vele együtt.
Szinte minden topikba berakta a kérdőívét, ami szerintem illetlenség, mert először ide kellett volna írnia, engedélyt kérni a műveletre. Rákattintottam a kérdőívre, ahol mindjárt regisztrációs számot, mepar azonosítót kér, és ezen mező kitöltése kötelező. Egy vadidegennek egy nagy lótúróst fogok ilyesmit megadni. Az Agroinformon is megjelent, kérdés, hogy hogyan talált ide ? Beírtam a guigliba, hogy " mezőgazdasági fórum" az első 4 oldalon nem hozta ezt a fórumot.
.Norbert (admin) írta:kis Zombi írta:Megint toltam egy dupla hsz.-t a gépesbe. Bocsánat.
No problem.
MÁS: Tegnap csak nekem nem működött a fórum? Egyszerűen nem akarta a gép betölteni... Úgy látom valami újítás lehet a háttérben mert a kinézet is változott egy kicsit.
Nekem is de csak a tablette , a számítógépen jó volt
kis Zombi írta:Megint toltam egy dupla hsz.-t a gépesbe. Bocsánat.
No problem.
MÁS: Tegnap csak nekem nem működött a fórum? Egyszerűen nem akarta a gép betölteni... Úgy látom valami újítás lehet a háttérben mert a kinézet is változott egy kicsit.
Megint toltam egy dupla hsz.-t a gépesbe. Bocsánat.
Szia Norbert
A kukoricásba, és a takarónövényesbe is sikerült tolnom dupla hsz.-t. A felesleget radírozni kellene.
Üdv. Zombi
A kukoricásba, és a takarónövényesbe is sikerült tolnom dupla hsz.-t. A felesleget radírozni kellene.
Üdv. Zombi
Termokomposztálás topicból az utolsó két hozzászólás a Gépek/Eszközök-->Komposzt forgató topicba került.
Kukoricás topikban OFF-oltam, lehetne tolni a vetőgépesbe
Radócz köszi az észrevételt a permetező topic cím elírásával kapcsolatban!
Hétvégén a gépes topic szét lesz szedve altémákra.
Mint például:
Vetőgépek
Talajművelőgépek
Permetezőgépek
Még esetleg szükséges altéma ötlete valakinek?
Mint például:
Vetőgépek
Talajművelőgépek
Permetezőgépek
Még esetleg szükséges altéma ötlete valakinek?
.Norbert (admin) írta:A termokomposztos témát szétválasztottam mint láthatjátok. Az ALKO-s topicot csak az olvashatja aki regisztrált tag.
Színt pedig úgy tudtok változtatni hogy a képen látható és megjelölt ikonra kattintotok ami bedob egy szögletes zárójeles "szöveget" amit nem szabad szerkeszteni csak ott elkezdeni az írást ahol a kurzor villog. (képen pirossal jelölve)
De ezt kérem csak nagyon indokolt esetben használjuk nem kell túlszerkeszteni a szövegeket.
Ha valaki ezt használja és még ismerkedik a funkcióval akkor kérem a "send" (küldés) mellett balra található "preview" (előnézet) gombra kattintva nézze meg a hozzászólását hogy hogy nézne ki ha elküldené. Ezután még szerkeszthető a hozzászólás és javíthatóak az esetleges hibák.
Csináltál nekem még egy topikot :-)))
A termokomposztos témát szétválasztottam mint láthatjátok. Az ALKO-s topicot csak az olvashatja aki regisztrált tag.
Színt pedig úgy tudtok változtatni hogy a képen látható és megjelölt ikonra kattintotok ami bedob egy szögletes zárójeles "szöveget" amit nem szabad szerkeszteni csak ott elkezdeni az írást ahol a kurzor villog. (képen pirossal jelölve)
De ezt kérem csak nagyon indokolt esetben használjuk nem kell túlszerkeszteni a szövegeket.
Ha valaki ezt használja és még ismerkedik a funkcióval akkor kérem a "send" (küldés) mellett balra található "preview" (előnézet) gombra kattintva nézze meg a hozzászólását hogy hogy nézne ki ha elküldené. Ezután még szerkeszthető a hozzászólás és javíthatóak az esetleges hibák.
Komposztosba véletlenül toltam egy dupla hsz.-t (képet ) egyiket radírozni kellene.
Egy hsz.-hoz, csak 1 képet lehet csatolni, vagy én vagyok balf.sz ?
Egy hsz.-hoz, csak 1 képet lehet csatolni, vagy én vagyok balf.sz ?
kis Zombi írta:Norbert, ha tolsz néhány hsz.-t egyik topikból, a másikba, vagy esetleg törölni kell (remélem erre nem lesz szükség ), akkor írd be ide, hogy átraktam néhány hsz.-t innen, ide, és akkor nem fog csodálkozni a fórumozó, hová tűnt a hsz.-a.
Vagy a másik ötletem hogy az átrakott hozzászólás alá fölé írom pirossal hogy honnan lett áthelyezve. Így az adott topicot olvasva lehetne tudni hogy honnan kerül oda az adott hozzászólás.
Norbert, ha tolsz néhány hsz.-t egyik topikból, a másikba, vagy esetleg törölni kell (remélem erre nem lesz szükség ), akkor írd be ide, hogy átraktam néhány hsz.-t innen, ide, és akkor nem fog csodálkozni a fórumozó, hová tűnt a hsz.-a.
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
2018-04-22, 06:26 by Radócz
» OFF TOPIC / kocsma
2018-02-17, 11:53 by Berente Antal
» Hasznos információk-táblázatok-dokumentumok
2018-02-10, 07:43 by Radócz
» Vetőgépek és kiegészítőik
2018-02-07, 20:17 by BEMAN
» Napraforgó
2018-01-08, 22:34 by Berente Antal
» Talajmegújító gépsor kisgazdaságok számára
2018-01-08, 06:49 by Radócz
» Minden ami takarónövény